Historie

HISTORIE

Op 8 augustus 1966 begon de toen 22-jarige Eduard Biesheuvel in een voormalige kolenschuur van zijn vader, aan de Aalsmeerderdijk een eigen autobedrijf. Kort na zijn start in 1966 verwierf hij het dealerschap van het Engelse merk Triumph en het bandenmerk Continental. De werkzaamheden in de voormalige kolenschuur aan de Aalsmeerderdijk vlotten voorspoedig. Maar Eduard Biesheuvel wilde meer, in 1969 wist hij beslag te leggen op een stuk boerenland beneden aan de dijk, aan de Aarbergerweg en hier verrees een nieuw garage pand. Tevens werd hij dealer van het toen nog onbekende Japanse merk Toyota, met dit merk verwierf hij in 1982 het predikaat “Beste Toyota dealer van Europa”.

Terug naar de pioniersjaren want in 1976, dus binnen tien jaar, vond er uitbreiding plaats, er kwam een spuiterij, smeerkuil, wasplaats en een groter magazijn en kantoor en inmiddels stond er ook al een pompstation, allemaal activiteiten die tot op de dag van vandaag onderdeel uitmaken van Garage Biesheuvel.

In 1986 werd een filiaal in Hoofddorp geopend om de groeiende markt in Hoofddorp beter te bedienen met steun vanuit de hoofdvestiging in Rijsenhout. 1992 scheidden de wegen van Garage Biesheuvel en Toyota zich.

UNIVERSEEL

Eind jaren negentig is het roer volledig omgegaan door beide vestigingen om te bouwen tot moderne universele autobedrijven, omdat dit naadloos aansloot op onze toekomstvisie. Sinds die tijd worden de bedrijven in Rijsenhout en Hoofddorp door respectievelijk Lenhard en Raymond Biesheuvel als onderneming gedreven en worden er nog steeds een groot aantal activiteiten gezamenlijk ondernomen om de identiteit van Garage Biesheuvel te waarborgen tegen zo laag mogelijk kosten. Een constructie die ook een persoonlijke benadering van de klanten waarborgt.

Garage R. Biesheuvel Hoofddorp heeft zich sindsdien een vaste plek verworven in Hoofddorp als het gaat om reparatie, onderhoud en verkoop van auto’s met de kenmerkende vriendelijke en uiterst professionele houding. Iedereen is bij ons van harte welkom met praktisch elke vraag met betrekking tot hun auto. Deze benadering zorgt er voor dat Garage R. Biesheuvel al jaren een zeer grote vaste klantenkring tot ver buiten Hoofddorp heeft, met een buitengewoon hoge klanten beoordeling, klik op deze link om de vele uitstekende recensies te lezen.

Wij zullen in de toekomst dit blijven waarmaken en verder uitbouwen, om nog meer mensen met het unieke “Garage Biesheuvel gevoel” kennis te laten maken!